Slagter Jesper ApS

Buffeter / festmenuer

Buffet 1

• Chilimarineret laks med peberrodscreme
• Carpaccio af ungkvæg fra Himmerland på sprøde blade med frisk høvlet parmesan og semi-dried tomater
• Langtidsbraiseret krogmodnet okseryg, koldt anrettet på fad, hertil grov svampe duxelles
• Pesto marineret grillet svinemørbrad, koldt anrettet med crudité af årstidens grønsager
• Couscous med syltede grønsager
• Cæsar salat med croutoner, ristede pinjekerner og parmesan med klassisk dressing
• Kartoffel bouillon timbale* med krydderurter

* Skal færdigbages i ovn.

Minimum 20 personer.
 

Vis mere
Pr. person
Kr.
250,00

Buffet 2

• Rimmet laks med estragon creme, serveres på spæde blade med langtidsbagte tomater og skalotter
• Chilimarineret kæmperejer på spyd med aioli
• Mini quiche med spinat, tomat og parmesan
• Kartoffelserrano timbale*
• Rosastegt kalvefilet (fra Himmerland), koldt anrettet på fad med grillet grønt
• Skovbær glaseret andebryst, koldt anrettet på fad med rustikke bagte årstidens grønt
• Salat af spæde blade, vendt med fransk dressing, toppet med edamame bønner og semi-dried tomater
• Tabouleh med tomat, agurker, forårsløg og friske krydderurter, anrettet i hjertesalat

* Skal færdigbages i ovn.

Minimum 20 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
295,00