Slagter Jesper ApS

Fantastiske vine fra
vingården Le Murelle

Slagter Jesper's Vinimport

Jeg har selv importeret den mest fantastiske vin hjem fra Vingården Le Murelle, som ligger i det smukkeste Toskanske landskab med blik til den vestlige kyst i Toscana og til halvøen Argentario. Den tætte beliggenhed på Middelhavet sikrer god luftighed i vinmarkerne. Jordbundsforholdene i området er meget varierede, hvilket giver god mulighed for en bred vifte af druer til den endelige vin. Vingården har været i hænderne på Familien Miani siden 1990.

Som eksklusiv forhandler i DK, står den pt. kun på hylderne i butikken. Vinen har en usædvanlig mørk farve og en koncentreret, kompleks bouquet af sort frugt. Dufter intenst, karakteristisk, med frugt noter af kirsebær og et strejf af krydderier.

UNO NOVE ZERO TRE  findes i 2 udgaver en Superiore og en Riserva.

Uno Nove Zero Tre - Sovana Rosso Superiore 2009 og 2010.

Gæring i rustfrit stål og lagret på egetræsfade i 6 måneder. Vinen er ungdommelig dybrød med en krydret duft præget af sødmefuld frugt, sorte bær og tørrede blomster samt en vifte af sødt krydrede aromaer. I munden udfolder vinen en rigdom og koncentreret smag med masser af sødmefuld fylde og en behagelig afrundet smag.

Alkohol: 13,5°
Sangiovese 50%, Merlot 25%, Cabernet Sauvignon 25%.

Uno Nove Zero Tre - Sovana Rosso Riserva 2005

Stål gæring og modning i 36 måneder i Slovenske egetræsfade. Raffinering på flaske i 6 måneder. Dyb rubinrød farve, tør, elegant og særdeles fyldig smag, krydret med stor krop og massiv mundlængde. Her holder modne, blide tanniner vinens voldsomhed i skak, så en harmonisk balance opstår.

Alkohol: 14,5°
Sangiovese 50%, Merlot 25%, Cabernet Sauvignon 25%.